kaklinikkenlogo.png

English

JUICE PLUS+ FROKOSTSKÅL

INGREDIENSER

  • 1 måleskje Juice PLUS+ Complete Vanilla

  • 1 fryst banan

  • 100 g / ⅔ kopp bær

  • 2 tørkede dadler

  • 1 ss revet kokos

  • 1–2 dl / ⅓–¾ kopp mandelmelk (til ønsket konsistens)

  • Juice PLUS+ Complete Bar, frisk frukt, valnøtter og kokosflak til garnityr

SLIK GJØR DU

  • Bland banan, dadler, bær, Juice PLUS+ Complete Vanilla og melk til du får en flytende konsistens, som lett kan spises med skje. Rør inn revet kokos og pynt med frisk frukt, valnøtter, kokosflak og en Juice PLUS+ Complete Bar.

Kjøp Juice Plus+ her
1466202774484.jpg
FLERE OPPSKRIFTER
  • HJEM

  • KA KLINIKKEN

    • Behandlingsmetode
    • Medarbeidere
    • Artikler
    • Baard Flesjø
    • Ny side
    • Samarbeidspartnere
  • TILSTANDER

    • Carpal Tunnel Syndrome
    • Tennisalbue og musearm
    • Bekkenløsning-bekkenlåsning
    • Piriformis syndrom
    • Psoas myalgi
    • Benhinnebetennelse
    • Isjias
    • Jumpers knee
    • Korsbånd
    • Runners knee
    • Ryggprolaps
    • Hallux valgus
    • Metatarsalgi
    • Plantarfasciitt
    • Overtråkk
    • Andre kjeveplager
    • Closed lock
    • Kjeveartrose
    • Artrose
    • Holdningsforandringer
    • Korsryggsmerter
    • Muskelsmerter/Myalgi
    • Nakkesmerter
    • Thoracic Outlet Syndrom
    • Kjevehodepine
    • Migrene
    • Nakkehodepine
    • Spenningshodepine
    • Impingement syndrom
    • AC-ledd artrose
    • Senebetennelse i skulder
    • Skuldersmerter
    • SLAP (skade på leddleppe)
    • Krystallsyken
    • ADHD
    • Fibromyalgi
    • Hjernerystelse
    • ME
    • Utmattelse
  • BEHANDLINGSMETODER

    • Kiropraktor
    • Interaktiv metronom
    • Massasjeterapi
    • Akupunktur
    • Systematisk laserbehandling
    • Ernæring
    • Funksjonell nevrologi
    • Fysioterapi
  • PASIENTHISTORIER

  • KONTAKT

  • NYHETER

  • Mer…

    Use tab to navigate through the menu items.

    © 2021 KA Klinikken