VÅRE BEHANDLINGSMETODER

Vi behandler helhetlig og tar alltid grundige tester og undersøkelser før vi setter igang behandlingen. Her kan du lese om våre behandlingsmetoder.

nervebaner-oye-640px-1024x704.jpg

Funksjonell nevrologi

Går du igjennom dagen for halv maskin, er svimmel, har hodepine eller har langvarige nakke og rygg problemer? Da kan funksjonell nevrologi være noe for deg!

Fysioterapi

Våre fysioterapeuter tilbyr hjelp til å hjelpe deg selv. Med god behandling og veiledning løser vi problemet ditt og forebygger for fremtidige plager.

Kiropraktor

Som kiropraktor på KA Klinikken tilbyr man helhetlig behandling av kroppen gjennom et unikt fokus på hjernen og nervesystemet.

Massasjeterapi

Massasje assosieres i dag med velvære, avspenning og muskulær behandling. Behandlingsformen er populær og effektiv, og er et godt verktøy i forløpet mot bedre helse og livskvalitet.

Interaktiv Metronom

Interaktiv Metronom er et behandlingstilbud, dokumentert for å bedre konsentrasjon, koordinasjon og motorikk. Denne metoden kan blant annet hjelpe pasienter med ADHD/ADD, dysleksi, konsentrasjonsvansker, lærevansker, koordinasjonsproblemer, Tourette syndrom m.m.

Akupunktur

Akupunktur er en behandlingsform som er i sterk vekst, og som er blitt anerkjent både som et alternativ og et supplement til vestlig medisin.

Ernæring

I KA Klinikken har vi stort fokus på ernæring. Dette skyldes at man i dag har god kunnskap om hva optimal ernæring betyr for behandling og livskvaliteten hos våre pasienter.