top of page

VÅRE BEHANDLINGSMETODER

Vi behandler helhetlig og tar alltid grundige tester og undersøkelser før vi setter igang behandlingen. Her kan du lese om våre behandlingsmetoder.

nervebaner-oye-640px-1024x704.jpg

Funksjonell nevrologi

Går du igjennom dagen for halv maskin, er svimmel, har hodepine eller har langvarige nakke og rygg problemer? Da kan funksjonell nevrologi være noe for deg!

fysioterapi-640px.jpg

Personlig trening

Våre fysioterapeuter tilbyr hjelp til å hjelpe deg selv. Med god behandling og veiledning løser vi problemet ditt og forebygger for fremtidige plager.

krystallsyken-behandling-640px-1.jpg

Kiropraktor

Som kiropraktor på KA Klinikken tilbyr man helhetlig behandling av kroppen gjennom et unikt fokus på hjernen og nervesystemet.

massasje-640px.jpg

Rehabilitering/Avspenning

Rehabilitering assosieres i dag med velvære, avspenning og muskulær behandling. Behandlingsformen er populær og effektiv, og er et godt verktøy i forløpet mot bedre helse og livskvalitet.

Interactive-Metronome-ny.jpg

Interaktiv Metronom

Interaktiv Metronom er et behandlingstilbud, dokumentert for å bedre konsentrasjon, koordinasjon og motorikk. Denne metoden kan blant annet hjelpe pasienter med ADHD/ADD, dysleksi, konsentrasjonsvansker, lærevansker, koordinasjonsproblemer, Tourette syndrom m.m.

Spine force.jpg

Huber

Huber er en behandlingsform som er i sterk vekst, og som bedre balanse, konsentrasjon/fokus og koordinasjon.

kosthold-Ernering640px-1024x704.jpg

Ernæring

I KA Klinikken har vi stort fokus på ernæring. Dette skyldes at man i dag har god kunnskap om hva optimal ernæring betyr for behandling og livskvaliteten hos våre pasienter.

bottom of page