top of page

FYSIOTERAPI

Opplever du ofte at plagene dine kommer tilbake eller at de aldri blir helt borte? Føler du at det alltid er noe som ikke er som det skal?

Vår fysioterapeut er blant få fysioterapeuter i Norge med funksjonell nevrologisk tilnærming i sin behandling og rehabilitering. Gjennom flere kurs med funksjonell nevrologi, kan han tilby en grundigere undersøkelse og en bedre forståelse av hva som kan være årsaken til problemet.

Fokuset ligger på hjernen og nervesystemet som utgangspunkt. Det er disse delene av kroppen som styrer hvordan du fungerer fra topp til tå. Om du ikke kartlegger hvordan kroppen din styres etter en skade eller smerte, kan en behandling av for eksempel kne, rygg eller skulder, ofte ha liten eller ingen effekt på sikt. Grunnen til dette er kompensasjon.

Vi fungerer annerledes når vi kompenserer for en plage. En kompensasjon over lengre tid kan derfor ofte bli sittende fast i kroppen din og dermed føre med seg samme eller flere problemer selv om du har vært i behandling. Det å kartlegge hvordan kroppen din håndterer et problem er derfor veldig viktig dersom du ønsker et langvarig resultat.

bottom of page