MASSASJETERAPI

Massasje assosieres i dag med velvære, avspenning og muskulær behandling. Behandlingsformen er populær og effektiv, og er et godt verktøy i forløpet mot bedre helse og livskvalitet.

Her på KA Klinikken hjelper vi deg med å finne ut av hva som passer best for deg slik at vi treffer dine behov og ønsker. Videre kan du her lese om de forskjellige metodene vi tilbyr og hva disse kan hjelpe mot.

Klassisk massasje

Gjennom klassisk massasje vil man kunne løsne opp i muskelspenninger, øke blodsirkulasjonen og spenne av kroppen. Dette er en god behandlingsform om man ønsker å stresse ned og få vekk spenningene det fører med seg i en hektisk hverdag. Flere massasjeteknikker kan benyttes for å oppnå et optimalt resultat.

Triggerpunktsmassasje

Triggerpunktsmassasje går ut på å finne frem til punkter i muskulaturen for deretter å behandle via disse. Ved å presse på triggerpunktene vil muskulaturen kunne slippe gradvis med trykket. Dette er en metode hyppig brukt der spenningene sitter ordentlig godt. Teknikken kombineres ofte med andre metoder for et optimalt resultat.


Bindevevsmassasje

Bindevevsmassasje er behandling av bindevev som blant annet sener, arrvev og fascie som ligger rundt muskulaturen vår som en hinne. Mange opplever stramt senevev, stram hud etter brannskader eller større åpne sår, og økt press i muskulaturen. Bindevevsmassasje er en hyppig brukt teknikk for å behandle disse problematikkene. Grepsteknikkene varierer på bakgrunn av hva og hvor man behandler og kan oppleves veldig behagelig.

Idrettsmassasje

Idrettsmassasje er behandling rettet mot en økt helningsprosess, stramt og belastet vev, samt behandling for optimal prestasjon videre. Flere teknikker blir bruk på bakgrunn av behov og ønsker.