top of page

REHABILITERING/AVSPENNING

Tilnærmingen assosieres i dag med velvære, avspenning og muskulær behandling. Tilnærmingingsformen er populær og effektiv, og er et godt verktøy i forløpet mot bedre helse og livskvalitet.

Rehabilitering/Avspenning kan være godt for deg uansett om du har gamle spenninger i kroppen, er stresset, er idrettsutøver med strekkskader eller bare ønsker å få en pause fra hverdagens mas. Vi har et stort utvalg behandlingsteknikker hos KA klinikken

massasje-640px.jpg

Rehabilitering/Avspenning

Gjennom Rehabilitering/Avspenning vil man kunne løsne opp i muskelspenninger, øke blodsirkulasjonen og spenne av kroppen. Dette er en god tilnærmingsform om man ønsker å stresse ned og få vekk spenningene det fører med seg i en hektisk hverdag. Flere teknikker kan benyttes for å oppnå et optimalt resultat.

Triggerpunkter

Triggerpunkt går ut på å finne frem til punkter i muskulaturen for deretter å behandle via disse. Ved å presse på triggerpunktene vil muskulaturen kunne slippe gradvis med trykket. Dette er en metode hyppig brukt der spenningene sitter ordentlig godt. Teknikken kombineres ofte med andre metoder for et optimalt resultat.

Bindevev avspenning

Bindevevsmassasje er behandling av bindevev som blant annet sener, arrvev og fascie som ligger rundt muskulaturen vår som en hinne. Mange opplever stramt senevev, stram hud etter brannskader eller større åpne sår, og økt press i muskulaturen. Bindevevsmassasje er en hyppig brukt teknikk for å behandle disse problematikkene. Grepsteknikkene varierer på bakgrunn av hva og hvor man behandler og kan oppleves veldig behagelig.

Idrettsmassasje

Målet med idrettsmassasje er å akselerere tilhelningen/restitusjonen av skadet eller anspent muskulatur. Det kan dreie seg om å bedre elastisiteten i muskler, redusere arrvev i forbindelse med skader, samt stimulere kroppen til å kvitte seg med overflødig væske og hevelser. Innen idrett kan denne type massasje være med på å forberede muskulatur og bløtvev for belastninger, og øke idrettsutøverens prestasjon. Massøren tar hensyn til hvilke spesifikke muskler som er involverte i den bestemte idrett. Intensitet tilpasses avhengig av om en ønsker oppvarming før prestasjon eller restitusjon etter aktivitet.

Time bestilling

Vi tilstreber at du får time så raskt som mulig. Dersom du ikke finner ledig time på nettet, kan du ringe klinikken direkte.

bottom of page