top of page

Kjeveartrose

Ved artrose i kjeveleddene er det oftest leddbrusken som blir hardest rammet. Symptomene vil være nedsatt funksjonen i leddet, smerte/stivhet, asymmetriske hevelser, knase/klikkelyder, redusert bevegelighet og låst kjeve.

Over tid kan en også oppleve ansiktssmerter, deformitet og redusert funksjon. Symptomene varierer ofte fra person til person og årsaken kan også variere. Kjeveartrose kommer som oftest «med alderen», eller ved skade eller sykdom.

Hva kan du gjøre selv?

  • Holde deg aktiv

  • Spise sunt og variert

  • Kjøle ned området som er smertefullt

  • Forsøke reseptfrie smertestillende medikamenter.

Hva kan vi gjøre for deg?

Kjeveplager kan være komplekse og det kan være flere årsaker til problemet. Vi tilbyr en helhetlig konsultasjon, hvor vi utfører grundige tester basert på nyeste forskning. Ved blant annet å undersøke og stimulere hvordan hjernen din og nervesystemet ditt påvirker resten av kroppen, sørger vi for å gi deg gode, langvarige resultater.

Kan behandles med:
Fysioterapi Session
Fysioterapi

Våre fysioterapeuter tilbyr hjelp til å hjelpe deg selv. Med god behandling og veiledning løser vi problemet ditt og forebygger for fremtidige plager.

tilbake Massasje
Massasje

Massasje assosieres i dag med velvære, avspenning og muskulær behandling. Behandlingsformen er populær og effektiv, og er et godt verktøy i forløpet mot bedre helse og livskvalitet.

bottom of page