top of page
DJB-280C.jpg

Gladiator Therapeutics

Hjelp kroppens naturlige helingsprosess med Gladiator Therapeutics’ patenterte SemiCera®-teknologi. Teknologien gir klinisk sterk FIR-terapi, noe som resulterer i aktiv heling på celleplan. Gladiator enhetene er rettet mot idrettsutøvere som ønsker å akselerere restitusjonen, samt de som opplever kroniske smerter i muskler, ledd eller nerver. Det er også skapt for de som har utfordringer med søvn, spesielt for de som lever med inflammatoriske sykdommer. Hvis du lider av tilstander som Crohns sykdom, ulcerøs kolitt, inflammatorisk tarmsykdom, irritabel tarmsyndrom, revmatoid artritt eller artrose, kan Gladiator-enhetene redusere oppblussinger og lindre smerte.

Fordeler med Gladiator Therapeutics

 • Stimulerer heling og angiogenese på cellulært nivå

 • Bidrar til heling av mindre rupturer, potensielt eliminere behovet for kirurgi

 • Gir en aktiv helingsløsning som komplementerer andre behandlinger

 • Reduserer behovet for smertestillende eller injeksjoner

 • Øker blodstrømmen for optimal vevsperfusjon

 • Støtter mer produktiv fysisk rehabilitering ved redusert betennelse

Fem Trinn til Helbredelse:

 1. Infrarødt lys trenger inn i kroppen

 2. Stimulerer cellulær aktivitet

 3. Bryter ned vannmolekylklaser

 4. Øker blodstrøm og sirkulasjon

 5. Reduserer betennelse, fremmer helingsprosessen

Teknologi og forskning

Gladiator-enheten skiller seg ut som den eneste langdistanse-infrarøde enheten som tilbyr dypvevsterapi for kroniske tilstander uten risiko for vevsskade. Bestående av patentert, mineralbasert keramikk avgir den infrarødt lys, skaper cellulær signalering for å akselerere helingsprosessen. Enheten har dokumenterte terapeutiske fordeler for muskel- og nervegenerering, benreparasjon, vevsrevaskularisering samt produksjon av kollagen og brusk.

Forskning 

Uavhengige studier ved University of Central Florida viste Gladiator-teknologiens effektivitet i sårheling, med resultater publisert i en fagfellevurdert medisinsk journal i august 2021. Sentrale funn inkluderer tidligere igangsetting av cellulær signalering, akselerert utvikling av den cellulære matrisen og en 68% raskere helingsprosess sammenlignet med ingen teknologisk intervensjon.

 

Gjennombruddsforskning ved UCF COM: Den 6. desember 2023 kunngjorde forskere ved University of Central Florida College of Medicine (UCF COM) banebrytende funn i behandlingen av Parkinsons sykdom. Ved bruk av en keramisk langdistanse-infrarød (cFIR) teppe, observerte forskerne lovende resultater, inkludert forbedret kontroll av balanse og bevegelse hos Parkinsons-mus og en økning i antall hjerneceller assosiert med Parkinsons sykdom. De fant også en økning av hjerneceller ved testing på sunne mus.

Vi tilbyr 6 unike gladiator behandlingsformer 

Kjøp og leie av gladiator matter

Vi tilbyr salg og leie av mattene. Kontant klinikken direkte ved interesse 

22 51 66 10 

Time bestilling

Vi tilstreber at du får time så raskt som mulig. Dersom du ikke finner ledig time på nettet, kan du ringe klinikken direkte.

bottom of page