Ernæring

I KA Klinikken har vi stort fokus på ernæring. Dette skyldes at man i dag har god kunnskap om hva optimal ernæring betyr for behandling og livskvaliteten hos våre pasienter.

Mange års erfaring viser at oppfølging med ernæring og hva pasienter spiser og putter i munnen hver dag, kan ha en avgjørende vekt på utfallet av behandlingen av de forskjellige diagnoser og betegnelser. Noen pasienter har arvelige disposisjoner, men de fleste får diagnoser som følge av sin livsstil. Der ønsker vi å hjelpe alle som kommer til oss.

Vi har et nært samarbeid med Lab 1 og Dag Tveiten og har spesialister på ernæring som kan hjelpe pasienten på den vanskelige veien tilbake til en god livskvalitet.

Vi promoterer også verdens best dokumenterte kosttilskudd, Juice Plus+. I de siste 22 år har vi sett effekten JuicePlus+ har hatt på pasienter, som idag har mindre plager med livsstilssykdommer etter at de begynte med dette kosttilskuddet. Man spiser mindre sukker, kutter ut brus og får daglig Omega 3 og Vit D 3 hver dag. 31 studier i anerkjente legetidsskrifter bekrefter hvordan planteenzymer kan ha en utrolig effekt på kolesterol, ustabilt blodsukker, dårlig energi og svakt immunforsvar.