top of page

Pasienthistorier

pexels-pixabay-235922.jpg

Ole Christian om Spineforce

"Som liten hadde jeg en stygg bilulykke. Jeg har også en spondylo grad-2 og har slitt med uttalte motoriske problemer.
For meg som sliter med depresjoner og balanseproblemer, merker jeg at Spineforce jobber med lillehjernen på den måten for meg slik at jeg nå ser frem til ting. Før var det slik at jeg tenkte at "det skjer når det skjer" men nå kommer det en god følelse gjennom hele kroppen min. Uvant, men veldig deilig å ta og føle på glede. Nå ser jeg fremover for første gang på mange år. Før gikk jeg alltid litt ustøtt, klarte ikke å gå rett frem selv om jeg konsentrerte meg for hvert skritt jeg tok. Nå går jeg ikke slik mer. Det er godt å ikke måtte ha så fokus på det lenger. Jeg subbet mye og skoene mine ble slitt på tuppen. Nå trår jeg ned på hælene og det gir meg bedre balanse."

 

Eva, 83 år

"Etter å ha prøvd behandlinger av andre kiropraktorer uten resultater ble jeg anbefalt Kasper Andresen av min nabo. Jeg hadde store smerter med skiveutglidning stadig vekk og kunne ikke bevege meg. Etter behandling hos Kasper er det som natt og dag, det kan virkelig ikke sammenlignes. I dag er jeg her kun for vedlikehold hver 2.måned. 

Kasper er bare helt utrolig, ikke bare som kiropraktor men også som person. Han ser hele deg, han behandler ikke bare der du har problemer, men også andre ting som gjør underverker. Jeg anbefaler Kasper og KA Klinikken på det varmeste."

Øystein, 58 år

"Fikk akutt vondt i rygg og nakke. I dag er jeg helt frisk takket være KA Klinikken. Jeg kom til klinikken og følte jeg var 80 år. Nå føler jeg meg som ung igjen, takket være Kasper."

Katrina, 51 år

"Jeg hadde store smerter og vondt i hodet, nakken og brist i ribbein etter et fall og søvnproblemer. Jeg var svimmel, redd og trodde ikke jeg kom til å bli bra igjen. 

Etter behandling hos KA Klinikken har jeg fått tilbake kroppen min i god stand. Jeg kan sykle, løpe, gå på ski og sover godt om natten igjen.

Jeg er evig takknemlig."

bottom of page