top of page

Pasienthistorier

pexels-pixabay-235922.jpg

Ann Kristin om sønn med Tourettes syndrom

Olav ble født med en tydelig sinnarynke. Han var stort sett misfornøyd og utilpass da han var baby. Han ville ikke sove og han ble av og til så sint at han kunne gråte seg bort og besvime da han var 6 måneder. Vi tenkte tidlig at det var noe som var årsak til at sønnen vår var så lite fornøyd med livet sitt. Da han var 6 år fikk han diagnosen Tourettes syndrom.

 

Olav var ofte i konflikt med andre barn på skolen. Han var mye sint og urolig. Han slet med store søvnvansker og konsentrasjonen var heller laber i forhold til mye av det som skjedde på skolen. Det var mange barn som ertet Olav fordi han hadde så mange tics. Noen barn uttrykte at de var redde for sønnen vår og masmmahjertet mitt var dypt fortvilet. Vi fikk mange telefoner fra skolen og andre foreldre rundt situasjoner som handlet om Olav sin adferd. Vi var dypt fortvilet. Vi søkte hjelp hos mange fortskjellige: Bup, naprapat, refleksolog,ppt,leger, fysioterapi - ja, listen ble lang. Ingenting hjalp.

 

En dag da vi snakket med en venn av oss om utfordringene våre, nevnte han KA Klinikken. Han sa at han hadde hørt at Kasper jobbet med barn som hadde forskjellige utfordringer med ADHD og Tourettes.

 

Vi ringte umiddelbart. Og det har vi aldri angret på. Vi fikk komme til Kasper senior og han startet straks behandling av Olav. Kasper og Tine ga Olav diverse behandlinger over noen måneder, og vi merket umiddelbar bedring på det meste. Vi startet med Juice Plus og Olavs sinne var det første som forsvant.

I løpet av et år har vi fått en helt "ny" sønn. Vi har fått et barn som konsentrerer seg bedre på skolen, ticser mindre, sover bedre, og i tillegg har Olav, for første gang, blitt valgt som trivselsleder på skolen. Dette innebærer at Olav er en av de som er ute i friminuttene og hjelper andre barn med å finne seg til rette ute i skolegården. Det er faktisk helt fantastisk. Det beste av alt er at sinnarynken er bort og vi har en gutt som smiler og har lyst på livet. Vi er evig takknemlig for den hjelpen og støtten vi har fått fra Kasper. Vi har opplevd å bli tatt på alvor og bli møtt med forståelse og respekt. Det var noe alle i vår familie sårt trengte. Olav sier ofte: "Det kan Kasper fikse for oss", dersom han møter på noe vanskelig. Takk, Kasper 
 

Ole Christian om Spineforce

"Som liten hadde jeg en stygg bilulykke. Jeg har også en spondylo grad-2 og har slitt med uttalte motoriske problemer.
For meg som sliter med depresjoner og balanseproblemer, merker jeg at Spineforce jobber med lillehjernen på den måten for meg slik at jeg nå ser frem til ting. Før var det slik at jeg tenkte at "det skjer når det skjer" men nå kommer det en god følelse gjennom hele kroppen min. Uvant, men veldig deilig å ta og føle på glede. Nå ser jeg fremover for første gang på mange år. Før gikk jeg alltid litt ustøtt, klarte ikke å gå rett frem selv om jeg konsentrerte meg for hvert skritt jeg tok. Nå går jeg ikke slik mer. Det er godt å ikke måtte ha så fokus på det lenger. Jeg subbet mye og skoene mine ble slitt på tuppen. Nå trår jeg ned på hælene og det gir meg bedre balanse."

 

Eva, 83 år

"Etter å ha prøvd behandlinger av andre kiropraktorer uten resultater ble jeg anbefalt Kasper Andresen av min nabo. Jeg hadde store smerter med skiveutglidning stadig vekk og kunne ikke bevege meg. Etter behandling hos Kasper er det som natt og dag, det kan virkelig ikke sammenlignes. I dag er jeg her kun for vedlikehold hver 2.måned. 

Kasper er bare helt utrolig, ikke bare som kiropraktor men også som person. Han ser hele deg, han behandler ikke bare der du har problemer, men også andre ting som gjør underverker. Jeg anbefaler Kasper og KA Klinikken på det varmeste."

Øystein, 58 år

"Fikk akutt vondt i rygg og nakke. I dag er jeg helt frisk takket være KA Klinikken. Jeg kom til klinikken og følte jeg var 80 år. Nå føler jeg meg som ung igjen, takket være Kasper."

Katrina, 51 år

"Jeg hadde store smerter og vondt i hodet, nakken og brist i ribbein etter et fall og søvnproblemer. Jeg var svimmel, redd og trodde ikke jeg kom til å bli bra igjen. 

Etter behandling hos KA Klinikken har jeg fått tilbake kroppen min i god stand. Jeg kan sykle, løpe, gå på ski og sover godt om natten igjen.

Jeg er evig takknemlig."

bottom of page