ORIENTALSK COUSCOUS TIL KONTORLUNSJEN

INGREDIENSER

  • 100 g couscous

  • 1 ts harissa

  • 1 paprika

  • 1 pakke Juice PLUS+-suppe

  • 1 neve kikerter

  • 6 cherrytomater

  • 1 neve ruccola

  • 8 skiver squash

  • 1 liten løk, finhakket

  • ½ lime

SLIK GJØR DU

  1. Bland couscous, kikerter, tomater, ruccola, squash og løk i et glass med lokk (f.eks. et norgesglass på 0,75–1 liter).

  2. Smak til med harissa og pepper.

  3. Legg limen på toppen.

PÅ KONTORET

  1. Ta med deg glasset og en pakke Juice PLUS+-suppe til jobben.

  2. Når du er klar for lunsj, presser du litt lime over salaten.

  3. Tilbered suppen med 2,5 dl kokende vann og hell over salaten, slik at couscousen dekkes. Rist glasset.

  4. La salaten sette seg i 20 minutter.

  5. Velbekomme!