Man: 12.00-21.00 Tir-Tors: 07-00 - 16.00 Fre-Lør: stengt
22 51 66 10
Hoffsveien 15, 0275, Oslo
5/5 Poeng i kundescore 🤩
FROKOSTKAKE
INGREDIENSER
-
85 g (1/2 kopp) quinoa (ukokt)
-
85 g (1/2 kopp) havregryn
-
3 store, modne bananer (i skiver)
-
200 g (2 kopper) blåbær
-
125 g bjørnebær
-
1 eple (i skiver)
-
5 dl (2 kopper) valgfri melk
-
2 egg
-
2 måleskjeer (70 g) Juice PLUS+ Complete Vanilla
-
0,6 dl (1/4 kopp) agavesirup (eller mindre – etter smak)
-
150 g mager kesam??
-
1 ts kanel
-
Litt sitronsaft
-
Salt etter smak
-
Smør/olje til formen
SLIK GJØR DU
-
Skyll quinoa og havregryn med kaldt vann.
-
La det renne av og sett til side.
-
Rens bærene.
-
Bland egg, Juice PLUS+ Complete Vanilla, melk, kanel, salt, agavesirup, sitronsaft og mager kesam?? i en bolle.
-
Forvarm ovnen til 195 grader.
-
Smør stekeformen og fordel halvparten av frukten i formen.
-
Dekk frukten med quinoa og havregryn.
-
Legg resten av frukten på toppen.
-
Hell forsiktig over den flytende blandingen.
-
Stek blandingen i ca. 45 minutter (avhengig av væskeinnholdet i frukten – sjekk med en tannpirker om den er ferdig).
-
Ta formen ut av ovnen og la den avkjøle. Del kaken i omtrent like store biter og du har nok til flere dager. Smaker like godt varm som kald.