HJEMMEBAKT BANANBRØD

INGREDIENSER

  • 3 store, modne bananer (most)

  • 6 ss usøtet eplesaus

  • 2 egg

  • 2 måleskjeer (70 g) Juice PLUS+ Complete Vanilla

  • 120 g havremel

  • 1 ts bakepulver

  • Salt etter smak

  • 1 ts kanel

  • 1 vaniljestang

SLIK GJØR DU

  • Forvarm ovnen til 195 grader.

  • Mos bananene til en glatt mos.

  • Pisk eggene og tilsett eplesausen.

  • Tilsett alle de tørre ingrediensene og bland godt til

  • du får en glatt og litt klissete deig, som en kakerøre. Hvis deigen er for tørr, kan du tilsette litt valgfri melk.

  • Ha deigen i en smurt brødform og stek den i ca. 45 minutter. Steketiden kan variere avhengig av type ovn og størrelsen på kakeformen. Sjekk om bananbrødet er ferdigstekt ved å stikke inn en tannpirker. Hvis tannpirkeren er tørr når du tar den ut, er brødet ferdig.