top of page
Man: 12.00-21.00 Tir-Tors: 07-00 - 16.00 Fre-Lør: stengt
22 51 66 10
Hoffsveien 15, 0275, Oslo
5/5 Poeng i kundescore 🤩
HJEMMEBAKT BANANBRØD
INGREDIENSER
-
3 store, modne bananer (most)
-
6 ss usøtet eplesaus
-
2 egg
-
2 måleskjeer (70 g) Juice PLUS+ Complete Vanilla
-
120 g havremel
-
1 ts bakepulver
-
Salt etter smak
-
1 ts kanel
-
1 vaniljestang
SLIK GJØR DU
-
Forvarm ovnen til 195 grader.
-
Mos bananene til en glatt mos.
-
Pisk eggene og tilsett eplesausen.
-
Tilsett alle de tørre ingrediensene og bland godt til
-
du får en glatt og litt klissete deig, som en kakerøre. Hvis deigen er for tørr, kan du tilsette litt valgfri melk.
-
Ha deigen i en smurt brødform og stek den i ca. 45 minutter. Steketiden kan variere avhengig av type ovn og størrelsen på kakeformen. Sjekk om bananbrødet er ferdigstekt ved å stikke inn en tannpirker. Hvis tannpirkeren er tørr når du tar den ut, er brødet ferdig.
bottom of page