VEGGISBURGER

INGREDIENSER

  • 400 g kokte eller hermetiske kikerter 

  • olivenolje

  • 3 store løk 

  • 4 hvitløkfedd

  • 1 ss worcestershiresaus (kan erstattes med soyasaus)

  • salt + pepper

  • 2 ts spisskummen 

  • 1 ts koriander

  • Juice PLUS+ Complete Soup

  • 1 ss tomatpuré 

  • 1 stort egg 

  • 4 burgerbrød, fullkorn

  • pesto

  • litt bladsalat

  • sylteagurk

  • noen tomatskiver

SLIK GJØR DU

  • Hakk hvitløk og 2 løk og stek dem i olivenolje. 

  • Ha i spisskummen og koriander. 

  • Smak til med salt og pepper.

  • Tilsett worcestershiresaus og tomatpuré.

  • Hell i 2/3 av kikertene og Juice PLUS+ Complete-suppen.

  • Tilsett egget mot slutten og bland alle ingrediensene til en smidig deig.

  • Tilsett resten av kikertene (hvis deigen er for løs, kan du tilsette brødkrumme).
     

  • Form deigen til flate kaker og legg dem på et stekebrett med bakepapir.

  • Stek dem i ovnen ved 190 grader i 10–15 minutter.

  • Snu burgerne og la dem steke videre i 10 minutter.

  •  

  • I mellomtiden skjærer du den siste løken i ringer.
     

  • Fordel pesto, salat, tomatskiver, løkringer og sylteagurk i brødene og legg på burgerne.