FROSNE FROKOSTBARER:

FRUKTIG VANILJE

INGREDIENSER

  • 450 ml granola

  • 60 ml kokosolje

  • 500 g yoghurt naturell

  • 1 måleskje Complete by Juice PLUS+ Vanilla

FRUKTTOPPING

  • 1 kopp med fargerik frukt, f.eks. kiwiskiver, bær, druer, mangobiter eller granateplekjerner.

  • Spiselige blomster er også morsomme å bruke som topping.

SLIK GJØR DU

  1. Dekk en form eller langpanne med bakepapir.

  2. - Ha granolaen i en mikser til den får en litt jevnere konsistens.
    - Bland granolaen med kokosolje.
    - Press blandingen ned i formen og fordel den langs bunnen.
    - Sett den i fryseren i fem minutter.

  3. - I en annen bolle blander du yoghurt og 1 måleskje Complete Vanilla.
    - Fordel blandingen over granolaen.

  4. Pynt med en fargerik topping etter smak, som frukt eller spiselige blomster.

  5. La formen stå i fryseren over natten (eller minst 1 time).

  6. Ta formen ut av fryseren 10–15 minutter slik at den får tint litt før du skal spise den. Ellers vil den være for hard.

  7. Skjær den i biter ... og velbekomme!