VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

A-MEDI

A-Medi er en privat spesialist klinikk med fokus på helhetlige helsetjenester.
Vi har dyktige spesialister i hjertesykdommer, indremedisin, geriatri, gynekologi, nevrologi, psykiatri, revmatologi, barnesykdommer, estetisk medisin og ernærings fysiologi.
Vi driver artrose klinikk med bl.a ultralyd veiledet injeksjoner i ledd med både PRP og hyaluronsyre som har vist bra resultater hos flere pasienter.

ELISABETH

 

K.GISLERUD

Psykolog og Master of Int. Management. Som psykolog er jeg opptatt av å lytte for å kunne forstå og dermed tilpasse terapien til den enkelte. Jeg integrerer ulike terapiformer for å møte klienten på best mulig måte, deriblant kognitiv terapi, emosjonsfokusert terapi og mindfulness. Bekkestuapsykologen tilbyr individualterapi og parterapi, dag og kveld.

BIOSCAN

Bioscan tilbyr ergonomiske produkter for å støtte opp under din hverdag på forskjellige plan. Vi utsettes for mange ugunstige posisjoner daglig som vi ofte bruker mye tid i. Det er derfor viktig å legge tilrette for en best mulig tilværelse. De tilbyr blant annet madrasser/overmadrasser, støttebelter/nakkekrager, støtdempende såler, ryggriktige arbeids/hvile-stoler, sitte/stå-bord og vitaminer/mineraler.

JUICE PLUS+

Juice PLUS+ er mer enn bare det nest beste etter frukt og grønnsaker. Juice PLUS+ er veien til en ny livsstil, der du vil føle deg bedre og mer komfortabel med deg selv. Denne livsstilsendringen har nå eksistert i over 20 år. For at du skal ha det bra, trenger kroppen din en rekke verdifulle næringsstoffer. Derfor bør du ha et balansert kosthold som gir deg energi, og det innebærer et variert utvalg av fersk frukt og grønnsaker. Siden dette ikke alltid er så lett å få til i hverdagen, har Juice PLUS+ samlet det beste fra 30 ulike sorter frukt, grønnsaker og bær i kapsler. Nå kan du dra nytte av de næringsrike fytonæringsstoffene, vitaminene og mineralene. Du får også optimalt med kraftige antioksidanter som er viktige for helsen din.

PLASTICITY

 

BRAIN

 

CENTER

Plasticity Brain Center tilbyr neurologisk rehabilitering basert på et spesifikt vitenskapelig prinsipp: Hjernen har mulighet for å lære og endre seg gjennom hele pasientens liv. Deres nevrovitenskap-spesialister og sertifiserte eksperter gir en revolusjonerende, forskningsbasert tilnærming til nevrologisk rehabilitering. Deres arbeid er basert på en enkelt vitenskapelig konsept som kalles «neuroplasticity», som er et vitenskapelig bevis på at hjernen er i stand til å lære, endre og forbedre seg med et betydelig potensial for vekst.

CARRICK

 

INSTITUTE

Carrick institute er et institutt for clinisk neuroforskning og rehabilitering. Siden 1979 har Dr. Carrick og Carrick Institute vært den ledende autoritet i opplæring av terapeuter innen praktisk klinisk nevrologi. Over 14 000 terapeuter har tatt kurs gjennom Carrick Institute, med det formål å hjelpe millioner av pasienter på et høyere nivå. Flere terapeuter ved KA klinikken oppdateres flere ganger årlig for å henge med i nyeste forskning og behandlingsmetoder.

INTERACTIVE

METRONOME

Interactive Meteronome (IM) er et evidensbasert evaluerings- og treningsredskap for å måle og trene kognitive og motoriske ferdigheter. Denne form for evaluering brukes typisk til pasienter med tilstander om ADHD, autisme, Parkinson og lignende kognitive utfordringer.

FOOT

 

LEVELERS

Foot levelers tilbyr spesialtilpassede såler i alle sjangre og har de siste 64 årene tilbudt såler med utgangspunkt i dine behov. Hvilke aktiviteter du begir deg ut i avgjør hva slags såler du bør ha til dine føtter. Scanningen av dine føtter utføres ved en unik 3D-teknologi som gjennom nøye utregninger kartlegger hvordan dine føtter påvirker din holdning fra tå til topp

LAB 1

Lab 1 er et privat medisinsk laboratorium som fokuserer på matoverfølsomhet, mage-tarm problematikk og livsstilssykdommer. Deres mål er å yte så god service som mulig og gi deg den hjelpen du trenger. Lab 1 har pasienten i hovedfokus og har et tett samarbeid med flere organisasjoner knyttet til områdene de jobber med. På den måten kan de veilede deg om videre hjelp og støtte etter at du har fått prøvesvarene dine hos oss. Analysene Lab 1 tilbyr, utføres ved sertifiserte laboratorier.

norwayhealthtech.jpg