top of page

ME

De fleste pasienter med ME, forteller at de har blitt syke etter for eksempel kyssesyken, vaksine eller flåttbitt. En teori går ut på at det ligger igjen en «rest» av denne infeksjonen i kroppen, en såkalt LPF (lingering pathogenic factor), som skaper denne tilstanden.

Mye tyder på at infeksjonen har «lukket seg inne» i kroppen. Sykdommen ligger å «ulmer», og kroppen reagerer derfor med feber/feberfølelse og andre sykdomstegn. ME-pasienten føler at kroppen jobber på “høygir”, selv om blodprøvene ikke viser tegn til infeksjon.

I tillegg til nevrologisk rehabilitering, behandler vi ME-pasienter ved hjelp av akupunktur. Akupunktur har som mål å få denne «restinfeksjonen» ut av kroppen. Det er vanlig med en lett forkjølelse etter første eller andre behandling. Det er et godt tegn! Det kan bety at «restinfeksjonen» er på vei ut av kroppen.

Vi har god erfaring med denne formen for behandling. Mange blir raskt bedre og noen har blitt helt kvitt plagene sine.

Hva kan vi gjøre for deg?


KA klinikken tilbyr vi en helhetlig konsultasjon hvor vi utfører grundige tester basert på nyeste forskning. Ved blant annet å undersøke samt stimulere hvordan din hjerne og ditt nervesystem påvirker resten av kroppen sørger vi for å kunne gi deg gode og langvarige resultater.

Kan behandles med:
nervebaner-oye-640px-1024x704.jpg

Går du igjennom dagen for halv maskin, er svimmel, har hodepine eller har langvarige nakke og rygg problemer? Da kan funksjonell nevrologi være noe for deg!

tilbake Massasje
Kiropraktor

Som kiropraktor på KA Klinikken tilbyr man helhetlig behandling av kroppen gjennom et unikt fokus på hjernen og nervesystemet.

akupunktur Behandling

Akupunktur er en behandlingsform som er i sterk vekst, og som er blitt anerkjent både som et alternativ og et supplement til vestlig medisin.

bottom of page