top of page

Closed lock

Closed Lock betyr at kjeven låser seg og kan oppleves som svært ubehagelig. Årsaken til Låst kjeve kan være flere, hvor de mest vanlige er muskelspasmer i kjevemuskulaturen og leddskiveforskyvning.

Ved en leddskiveforskyvning kiler leddskiven seg fast i forkant av kjeveleddet. Dette blokkerer bevegelsen ved gap og medfører som regel store smerter. Typisk innskrenkes bevegeligheten til en åpning av munnen på 25 mm. Andre årsaker kan være kraftig slitasje i kjeveleddene, leddgikt, betennelse i kjeveleddet eller akutt skade.

 

Hva du kan gjøre:

  • Is kan virke lindrende på smerteområdet (10 min per time)

  • Prøve reseptfrie smertestillende medikamenter

  • Kontakte kiropraktor

 

Hva vi kan hjelpe med:

Vi ser på hva som forutsagte låsning i kjeveleddet og avgjør behandling etter dette. I tillegg tilbyr vi ved KA klinikken en helhetlig konsultasjon hvor vi utfører grundige tester basert på nyeste forskning. Ved blant annet å undersøke samt stimulere hvordan din hjerne og ditt nervesystem påvirker resten av kroppen sørger vi for å kunne gi deg gode og langvarige resultater.

Kan behandles med:
tilbake Massasje
Kiropraktor

Som kiropraktor på KA Klinikken tilbyr man helhetlig behandling av kroppen gjennom et unikt fokus på hjernen og nervesystemet.

bottom of page