top of page

Om Ka klinikken

KA klinikken har hjulpet pasienter til en bedre helse i over 20 år. Som terapeuter er det vår rolle å lindre dine muskel- og skjelettplager. Enten de er akutte eller kroniske lidelser, så er vi her for deg. Med våre faglige og erfaringsbaserte ekspertise, kan du være trygg på at du vil bli godt ivaretatt - Velkommen!

nervebaner-oye-640px-1024x704.jpg

Bli kjent med våre teraputer


Møt våre dyktige og engasjerte terapeuter. De har lang ekspertise innen akutt smertelindring gjennom kiropraktisk behandling og mobilisering av ledd. Med klinisk erfaring og norsk autorisasjon, kan du stole på at du får den hjelpen du trenger, uten behov for henvisning.

Behandling du kan få hos oss

Er du nysgjerrig på hva KA klinikken kan hjelpe deg med? Ta kontakt med oss eller les mer om våre behandlingsformer nedenfor.

brain.png
chiropractic.png
massage.png

FUNKSJONELL KIROPRAKTIKK

KIROPRAKTIKK

REHABILITERING/AVSPENNING

laser.png
headset.png
health.png
running.png

KALDLASER BEHANDLING

INTERAKTIV METRONOM

ERNÆRING

PERSONLIG TRENING

Hvert ledd i kroppen er en funksjonell enhet som må fungere normalt for at vi skal ha optimal motorisk kontroll. Et ledd som ikke fungerer normalt kan ha redusert bevegelighet. Kroppens naturlige respons til dette er øket bevegelighet et annet sted i bevegelsesapparatet. Dette vil videre kunne lede til smerte lokalt ved bevegelse.

 

På sikt vil området med øket bevegelighet gjennomgå strukturelle forandringer, fordi det blir utsatt for mer belastning enn det er designet for å tåle. Dersom dette ikke blir korrigert, kan degenerativ leddlidelse eller skiveprolaps bli et faktum. For å forebygge fremtidige muskel- og skjelettplager, er det derfor viktig at samtlige bevegelsesenheter i kroppen fungerer optimalt.

Vår filosofi 

interactive-metronome-3.png

KONTAKT OSS

Kontakt oss
Åpningstider

22 51 66 10

POST@KAKLINIKKEN.NO

Man 12.00 - 21.00

Tir - Tor 07.00 16.00

Addresse
Parkering

Hoffsveien 15 (1. etasje)

0275 Oslo

Vi har gode parkeringsmuligheter med billettløs parkering og enkel tilgang med buss og tog.

bottom of page