top of page

Migrene

Migrene er vanligvis en intens, bankende hodepine på den ene siden av hodet. Noen opplever et forvarsel (aura) i form av synsforstyrrelser. Hodepinen starter ofte mildt og utviker seg til en intens pulserende form for hodepine. Man kan oppleve å bli lyssensitiv og under selve anfallet kan man også oppleve kvalme og oppkast.

Årsaken bak migrene er ikke fullstendig kartlagt men anfallet kan utløses av en rekke forskjellige ting som visse typer mat – oster, sjokolade, sitrusfrukter, vin – allergi, stress, søvnmangel, hormonendringer for å nevne noen.

Ubehandlet migreneanfall kan vare mellom 4 – 72 timer.

 

Hva kan du gjøre selv?

  • Legge deg å hvile i et svalt og mørkt rom

  • Unngå momenter som forårsaker støy

  • Regelmessig søvnmønster

  • Unngå mat som fremprovoserer migrene

  • Unngå unødig stress

 

Hva kan vi hjelpe med?

Man ser ofte at migrenepasienter plager av stramme muskler og bevegelsesinnskrenkning i ledd. I tillegg til å behandle dette tilbyr vi ved KA klinikken en helhetlig konsultasjon hvor vi utfører grundige tester basert på nyeste forskning. Ved blant annet å undersøke samt stimulere hvordan din hjerne og ditt nervesystem påvirker resten av kroppen sørger vi for å kunne gi deg gode og langvarige resultater.

Kan behandles med:
tilbake Massasje
Kiropraktor

Som kiropraktor på KA Klinikken tilbyr man helhetlig behandling av kroppen gjennom et unikt fokus på hjernen og nervesystemet.

tilbake Massasje
Massasje

Massasje assosieres i dag med velvære, avspenning og muskulær behandling. Behandlingsformen er populær og effektiv, og er et godt verktøy i forløpet mot bedre helse og livskvalitet.

akupunktur Behandling
Akupunktur

Akupunktur er en behandlingsform som er i sterk vekst, og som er blitt anerkjent både som et alternativ og et supplement til vestlig medisin.

bottom of page