top of page

Muskelsmerter / Myalgi

Muskelsmerter i nakken, også kalt Myalgi, kommer som regel fra spenninger i nakke/skulderregion på grunn av ensidig arbeid eller stress. Dette fører til dårligere sirkulasjon i området og man kan utvikle ømhet og irritasjon i muskulaturen.

Tilstanden er ufarlig, men kan bli ubehagelig ettersom spenningen kan føre til stramme muskler som kan gi redusert bevegelighet eller låsninger i området, samt legge press på overfladiske nerver som kan gi symptomer som hodepine.

 

Hva kan du gjøre selv?

  • Avkjøling med is kan virke smertelindrende.

  • Lett tøying og strekking av bindevev kan virke lettende.

 

Hva kan vi gjøre for deg?

Muskelsmerter i nakken kan henge sammen med flere ting, og det er derfor viktig å få en god evaluering hos terapeut for å kartlegge problematikken. Her på KA klinikken tilbyr vi en helhetlig konsultasjon hvor vi utfører grundige tester basert på nyeste forskning. Ved blant annet å undersøke samt stimulere hvordan din hjerne og ditt nervesystem påvirker resten av kroppen sørger vi for å kunne gi deg gode og langvarige resultater.

Kan behandles med:
Fysioterapi Session
Fysioterapi

Våre fysioterapeuter tilbyr hjelp til å hjelpe deg selv. Med god behandling og veiledning løser vi problemet ditt og forebygger for fremtidige plager.

tilbake Massasje
Kiropraktor

Som kiropraktor på KA Klinikken tilbyr man helhetlig behandling av kroppen gjennom et unikt fokus på hjernen og nervesystemet.

tilbake Massasje
Massasje

Massasje assosieres i dag med velvære, avspenning og muskulær behandling. Behandlingsformen er populær og effektiv, og er et godt verktøy i forløpet mot bedre helse og livskvalitet.

akupunktur Behandling
Akupunktur

Akupunktur er en behandlingsform som er i sterk vekst, og som er blitt anerkjent både som et alternativ og et supplement til vestlig medisin.

bottom of page