top of page

Nakkehodepine

Nakkehodepine er en form for hodepine som ofte sitter på den ene siden av hodet, der man har klare holdepunkter for at smertene stammer fra nakken. Ofte er denne tilstanden grunnet nedsatt bevegelighet i enten nakken eller brystrygg.

Andre årsaker bak smertene kan stamme fra mellomvirvelskivene, nerver i nakkeområdet eller fra blodårer. Muskulaturen blir stram og presser på nærliggende overfladiske nerver som da sender smertesignaler til andre områder slik som rundt øyet eller tinningen i dette tilfelle, hvor det kan føles mest intens.

Årsaken bak cervikogen hodepine er gjerne holdningsrelatert eller ensformige belastninger/repetisjoner, men kan også komme fra slitasje, skade eller sykdom.

 

Hva kan du gjøre selv?

  • Unngå ensidig arbeid

  • Avspenningsøvelser

  • Variert fysisk aktivitet

  • Gode arbeidsstillinger

 

Hva kan vi hjelpe med?

  • Nakkehodepine kan være komplekst og det kan være flere årsaker til problemet.

  • I tillegg til grundig undersøke hvor problemet ditt foreligger tilbyr vi her på KA klinikken en helhetlig konsultasjon hvor vi utfører grundige tester basert på nyeste forskning. Ved blant annet å undersøke samt stimulere hvordan din hjerne og ditt nervesystem påvirker resten av kroppen sørger vi for å kunne gi deg gode og langvarige resultater.

Kan behandles med:
Fysioterapi Session
Fysioterapi

Våre fysioterapeuter tilbyr hjelp til å hjelpe deg selv. Med god behandling og veiledning løser vi problemet ditt og forebygger for fremtidige plager.

tilbake Massasje
Kiropraktor

Som kiropraktor på KA Klinikken tilbyr man helhetlig behandling av kroppen gjennom et unikt fokus på hjernen og nervesystemet.

tilbake Massasje
Massasje

Massasje assosieres i dag med velvære, avspenning og muskulær behandling. Behandlingsformen er populær og effektiv, og er et godt verktøy i forløpet mot bedre helse og livskvalitet.

bottom of page