top of page

 

Viktig informasjon til alle klienter

Avbestillinger må gjøres minst 24 timer i forveien. Utenom åpningstid må timen avbestilles på nettet, ikke på mail.

 (Timebestilling og avbestilling kan gjøres under "Bestill time", gå til Online bestilling, Min side, logg inn med personnummer, legg inn pinkode fra sms. Når timen er avbestilt mottas bekreftelse på sms.)

Behandlingsmetoder vi tilbyr

nervebaner-oye-640px-1024x704.jpg

Funksjonell nevrologi

Går du igjennom dagen for halv maskin, er svimmel, har hodepine eller har langvarige nakke og rygg problemer? Da kan funksjonell nevrologi være noe for deg!

fysioterapi-640px.jpg

Personlig trener

Våre fysioterapeuter tilbyr hjelp til å hjelpe deg selv. Med god behandling og veiledning løser vi problemet ditt og forebygger for fremtidige plager.

krystallsyken-behandling-640px-1.jpg

Nevro kiropraktor

Som kiropraktor på KA Klinikken tilbyr man helhetlig behandling av kroppen gjennom et unikt fokus på hjernen og nervesystemet.

massasje-640px.jpg

Release therapy

Massasje assosieres i dag med velvære, avspenning og muskulær behandling. Behandlingsformen er populær og effektiv, og er et godt verktøy i forløpet mot bedre helse og livskvalitet.

Interactive-Metronome-ny.jpg

Interaktiv Metronom

Interaktiv Metronom er et behandlingstilbud, dokumentert for å bedre konsentrasjon, koordinasjon og motorikk. Denne metoden kan blant annet hjelpe pasienter med ADHD/ADD, dysleksi, konsentrasjonsvansker, lærevansker, koordinasjonsproblemer, Tourette syndrom m.m.

Spine force.jpg

Huber

Huber er en behandlingsform som er i sterk vekst, og som bedre balanse, konsentrasjon/fokus og koordinasjon.

bottom of page